pakar scaffold Formwork

10 Taun Manufacturing Pengalaman

  Kehoon Tech Co., Ltd iku sawijining perusahaan terpadu dagang.

  pabrik dumunung ing Taizhou, zhejiang, lan salah siji saka ndhuwur 30 Enterprises ing industri bahan bangunan ing China. Wis 20 teknisi, 30 perancang lan 300 karyawan lan dijupuk 30 sertifikat lan paten.

  Perusahaan wis 13 agen beda ing wilayah ing China lan saiki looking for agen pengusaha kabeh ndonya.

 

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane
  • certificate SGS
  • certificate SGS
  • certificate
  • certificate