Кофражни експерт СКЕЛЕ

10 години искуство во производството

за нас

добредојден

  Kehoon Техника копродукции, Ltd е интегрирана компанија за индустрија и трговија.

  Фабриката е лоцирана во Taizhou, Zhejiang, и е еден од првите 30 претпријатија во индустријата за градежни материјали во Кина. Таа има 20 техничари, 30 дизајнери и 300 вработени и 30 добиени сертификати и патенти.

  Компанијата има 13 агенти во различни региони во Кина и сега е во потрага за соработка агенти низ целиот свет.

 

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • сертификат SGS
  • сертификат SGS
  • сертификат
  • сертификат