Formwork ekspert Tribunë

10 vite përvojë prodhim

rreth nesh

i mirëpritur

  Kehoon Tech Co, Ltd, është një kompani e integruar të industrisë dhe tregtisë.

  Fabrika është e vendosur në Taizhou, Zhejiang, dhe është një nga 30 ndërmarrjet më të lartë në industrinë e materialeve të ndërtimit në Kinë. Ajo ka 20 teknikë, 30 designers dhe 300 punonjës dhe mori 30 certifikata dhe patentat.

  Kompania ka 13 agjentë në rajone të ndryshme në Kinë dhe tani është në kërkim për agjentët e bashkëpunimit në të gjithë botën.

 

Lexo më shumë
Lexo më shumë
  • certifikatë SGS
  • certifikatë SGS
  • certifikatë
  • certifikatë