ahli Rancah FORMWORK

10 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

  Kehoon Tech Co., Ltd nyaeta hiji parusahaan terpadu industri jeung perdagangan.

  pabrik anu lokasina di taizhou, Zhejiang, sarta mangrupa salah sahiji luhureun 30 usaha dina industri bahan wangunan di Cina. Cai mibanda 20 technicians, 30 désainer sarta 300 pagawé sarta diala 30 sertipikat jeung patén-patén.

  parusahaan boga 13 agén di wewengkon béda di Cina jeung ayeuna pilari agen koperasi sakuliah dunya.

 

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan
  • sertipikat SGS
  • sertipikat SGS
  • sertipikat
  • sertipikat